Munkaruha ismertetők

2020.12.07 10:00
Munkásnadrág ismertető

A munkásnadrág egy munkaruha webshop alapvető terméke. A munkaruhák ára a jó minőségük ellenére is rendkívül kedvező. Néhány ezer forintért megvásárolható egy olyan munkásnadrág, amelyet akár sok-sok éven keresztül is hordani lehet. Az ilyen nadrágok népszerűségében valószínűleg hamarosan egy nagyobb ugrás lesz tapasztalható, amint a vásárlók felfedezik maguknak ezt a termékkategóriát.

Téli munkáskabát vásárlás

Téli munkáskabát használatával a kinti munkavégzés fagypont alatt, vagy annak közelében is lehetséges. A jó téli bélelt munkáskabát nem csökkenti a dolgozó mozgékonyságát, viszont melegen tartja. Bizonyos téli munkaruhák fényvisszaverő résszel is fel vannak szerelve. A munkáskabát kiválasztása mindig a vevő igényeinek megfelelően történjen. Az alábbi cikkben egy gyors áttekintést nyújtunk a téli munkáskabátok fejlődéséről.

2020.10.26 10:00
Színes textil szájmaszk

A színes mosható maszk és színes textil szájmaszk divatos megjelenést kölcsönöz a viselője számára, ugyanakkor a szürke társaihoz hasonlóan biztosít alapszintű védelmet. A színes textil szájmaszk sajnálatos módon a városi ember stílusának részévé vált 2020-ban. Használatát nem csak a pandémia indolkolja, Ázsia egyes részein már évtizedek óta hordanak az emberek szájmaszkot a vírusok és a magas légszennyezettség következményeinek enyhítésére.

2020.09.14 10:00
Női munkaruha választás

A női munkaruha és a férfi munkaruha alapvetően nem tér el egymástól. A női munkaruha leginkább a méretezésében különbözik, de a szabásban is lehetnek különbségek. A női munkaruha általában a normál munkaruha minimális módosításával jön létre. Manapság már kevésbé éles a határvonal a női vagy férfi szakmák között, éppen ezért a munkaruhák kicsit eltérő, nőiesebb szabására megnőttek az igények. Bizonyos esetekben a munkaruházati webshop női látogatói a hobbijaikhoz keresnek megfelelő női munkaruhát.

Munkavédelmi cipő kiválasztása

Munkavédelmi cipő használatával a láb sérüléseit el lehet kerülni. A munkavédelmi cipők több csoportba tartoznak attól függően, hogy milyen módon védik a lábat. A a különböző védelmi funkciót betöltő cipők és bakancsok a munkaruházat elengedhetetlen elemei bizonyos munkakörök esetén. A munkavédelmi cipő megóvhatja a lábat a leeső súlyokkal szemben, védelmet nyújthat az időjárás viszontagságai ellen, elcsúszás ellen, vagy az ellen, hogy a talpát egy éles tárgy átszúrja, és megsebesítse a viselőjét.

Munkavédelmi kesztyű jelölések

Munkavédelmi kesztyű jelölések figyelembe vételével ki lehet választani a legmegfelelőbb kesztyűt. A különféle munkavédelmi kesztyűk különféle helyzetekben védik meg a viselőjüket. A kesztyű jelölése egy gyors áttekintést ad a kesztyű tűrőképességéről. A munkavédelmi kesztyű jelölések idővel szabványosodtak. Ezek a szabványos jelölések megkönnyítik azt, hogy az ideális kesztyűt kiválasszuk.

Munkavédelmi kesztyű vásárlás

Munkavédelmi kesztyű vásárlása előtt érdemes utánanézni, hogy a kívánt kesztyű megfelel -e az igényeknek. A munkavédelmi kesztyű vásárlás során a kesztyű formája és anyaga mellett más tényezőkre is figyelni kell. A jó munkavédelmi kesztyű megvédi a jó munkáskezet, ugyanakkor nem nehezíti meg feleslegesen a munkát. A rossz munkáskesztyű ugyanakkor kizárólag a munka helyes elvégzésének terhétől védi meg a viselőjét.

Elsősegély doboz vásárlás

Az elsősegély doboz minden autó kötelező kelléke, amelynek hiánya esetén a rendőr megbüntethet. A elsősegély doboz és a mentőláda a munkahelyeken, otthonokban is hasznos lehet. Az elsősegély doboz tartalmazza azokat a felszereléseket, amelyekre egy baleset esetén szükség lehet. Ez lehet közlekedési baleset, vagy egy munkahelyi baleset. De akár az is előfordulhat, hogy valaki elvágja az ujját. Ilyen esetben hasznos lehet egy mentőláda, mely tartalmaz szinte minden alapvető eszközt a egy kisebb sérülés ellátásához. Az elsősegély doboz vásárlás minden felelősségteljes állampolgár feladata.

Hasznos ruhadarab a nagy esőben - hosszú esőkabát

A hosszú esőkabát viselésével az esős időben se jelent akadályt a szabadban történő munkavégzés. Amikor az esernyő már kevés, a hosszú esőkabát segítségével elkerülhető, hogy ruhánk átázzon. A hosszú esőkabát bármilyen ruha fölött hordható. Az esőkabát egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy a használata nem foglalja le az egyik kezet. Miközben az esernyő használatához szükség van legalább egy kézre, az esőkabátban akadálytalanul lehet dolgozni.

Munkavédelmi sisak a fejünk védelmére

A munkavédelem egyik legfontosabb kelléke a védősisak, amely használatával meg lehet védeni a fejet bizonyos sérülésektől. A fej az emberi test legfontosabb testrésze. A munkavédelmi sisak célja a felülről érkező behatások elleni védelem. Ezek lehetnek leeső cserepek, betondarabok, vagy akár az emberre rálógó villanyvezetékek. A különféle veszélyhelyzetek ellen különféle típusú munkavédelmi sisak használata szükséges.

Tartsuk frissen a pékárut lenvászon kenyérzsák segítségével!

Lenvászon kenyérzsák használatával a pékáru egyszerűen frissen tartható. A különféle műanyag szatyrokban aszalódó kenyér, kifli, és zsömle ellenben szörnyűséges változásokon esik át. A különféle kenyérzsákok megelőzik ezeket a változásokat és a pékáru megőrzi a frissességét. A kenyeret, kiflit a megvásárlást követően a kenyérzsákban érdemes eltárolni, hogy a zamata ne vesszen el, ne penészedjen és jóval lassabban száradjon ki. A pékáru tárolásának ideális módja a lenvászon kenyérzsák.

A villanyszerelő cipők és bakancsok előnyei

A villanyszerelő cipők és bakancsok a munkavédelmi cipők speciális kialakítású változatai, melyek használatával csökkenthető az áramütés veszélye. A villanyszerelő cipő nem pusztán az által védi ki az áramütést, hogy a talpa nem ereszti át a magas feszültséget, hanem több módszert is bevet a védelem érdekében. A jó villanyszerelő cipők talpa csúszásmentes, felülete cseppálló, és hajlékony. A villanyszerelő kényelmesen tud mozogni a cipőben, legyen szó akár létrára mászásról, vagy a padláson való munkavégzésről.