Szűrés
Méret
Ár
299,99 Ft - 4 630 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Kesztyűk, sapkák

Nézet:
Sorrend:

 

Munkavédelmi kesztyűk

Munkaruha kínálatunkban a legegyszerűbbektől a legkülönfélébb, speciális védelmet igénylő munkákhoz alkalmas munkavédelmi kesztyűk is megtalálhatóak. Cége tevékenységéhez illeszkedően így könnyedén választhat megfelelőt a klasszikus cérnakesztyűktől a tenyérmártott kesztyűkön át egészen a tenyérvédős munkavédelmi bőrkesztyűig bezárólag tetszése, illetve igényei szerint. Termékeinkkel munkavállalói védelme mellett a hatékony munkavégzés feltételei is adottak lehetnek!

Sokak választása a munkavédelmi bőrkesztyű és a munkavédelmi tenyérvédős bőrkesztyű, mely modelleink rendelkeznek az MSZ EN 420 minősítéssel. Az általunk forgalmazott kesztyűk így az érvényben lévő védőkesztyűkre vonatkozó általános követelményeknek teljeskörűen megfelelnek. Vízállóak, vízgőz- áteresztő képességük megfelelő és nem utolsó sorban egészségre káros anyagoktól is mentesek. Mindemellett kényelmesen illeszkednek a kézre, így nyújtanak kellemes viseletet munkavégzés közben.

Elsősorban finommechanikai munkákhoz ajánlott tenyérmártott kesztyű tökéletes választás az összetett feladatok elvégzésére. A tenyérrészen PU bevonattal rendelkező védőkesztyű fehér, fekete és szürke színben is elérhető árucikkeink között. Ezt a minőségi, precíziós szerelőkesztyűt a kényelem és a kiváló fogásbiztonság is jellemzi. Minden modellünk jellemzője a kiváló kopásállóság és a szakítószilárdság, hatékonyságukat pedig a szöszmentes konstrukció teszi időtállóvá.

Az erős nitril bevonattal eláltott Nitril tenyérmártott kesztyű elsősorban az autószerelési és egyéb, építőipari munkák nélkülözhetetlen kelléke. CE minősítéssel rendelkezik, illetve 100%-ban lélegző anyagból és varratmentes béléssel készítik a hatékony és komfortos munkavégzés elősegítése érdekében.

Pamut-poliészter cérnakesztyű fehér és kék-fehér színben érhető el, varratmentes változatban, pontozott tenyér- és ujjrészekkel. Egyszerűbb munkák elvégzéséhez ajánljuk.

Elsősorban otthoni, háztartási munkálatokhoz (mosogatáshoz, ablakmosáshoz, takarításnál), illetve kerti tevékenységekhez ajánlott háztartási gumikesztyű is található kínálatunkban, amely kiválóan védi kezünket a lúgos, maró hatású vegyszerektől és csúszásmentes fogást biztosít.

A puha, sertésbőrből készült sofőrkesztyű egy a vezetés mellett egyéb, finommunkákra is használható komfortos védőkesztyű. Piros színű, puha, pamut kézháta és a tépőzárral állítható, rugalmas csuklórésze teszi használhatósága mellett igazán komfortos viseletté.

A munkavédelem fogalmába a kéz védelme is beletartozik. A különböző fajtájú kézvédelmi eszközök a lehetséges kockázatoktól függően kerülnek tervezésre, kialakításra. A bőrhigiéniai célokat szolgáló védőkrémek mellett a kéz védelmének leggyakoribb kelléke a kesztyű. A munkavédelmi kesztyűk számos anyagból készülhetnek. Attól függően, hogy a vágások és horzsolások, a szélsőséges hőmérsékleten való munkavégzés, vagy a mérgező, maró hatású anyagokkal való érintkezés, netán a bőrirritáció és dermatitisz elkerülése a cél, különböző típusú kesztyűk állnak a rendelkezésre.

Sapkák

A téli időszak beköszöntével a szabadtéri munkavégzéshez elengedhetetlen kellék a sapka. Általában ezek a modellek a hideg ellen nyújtanak optimális védelmet, az unisex kialakítású fekete kötött sapka például mind a nők és mind a férfiak számára egyaránt viselhető. Új termékünk a kötött sapka újratölthető LED lámpával a melegtartó funkciója mellett a megfelelő láthatóságot is biztosítja számunkra, mely valljuk be jól jön az óraátállítás utáni akár már 16 órakor bekövetkező szürkületben, sötétségben. Újratölthető akkumulátorral ellátott termék, mely akár négy órán keresztüli működést biztosít számunkra. Láthatósági viselettel együtt viselve garantált az észrevehetőségünk. Az egyszer használatos eldobható fehér sapka egészen könnyű viselet munkavégzés közben. Az élelmiszeriparban, gyárakban minden esetben kötelező a haj letakarása, így nálunk 100 darabos kiszerelésben vásárolható meg. Fruit of the Loom férfi zokni a mindennapi munkavégzés alapdarabja, jól kombinálható bármelyik munkaruházati termékünkkel.