Szűrés
Méret
Méretek
Ár
145 Ft - 1 335 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Kesztyűk, sapkák

Nézet:
Sorrend:

Munkavédelmi kesztyűk

Munkaruha kínálatunkban a legegyszerűbbektől a legkülönfélébb, speciális védelmet igénylő munkákhoz alkalmas munkavédelmi kesztyűk is megtalálhatóak. Cége tevékenységéhez illeszkedően így könnyedén választhat megfelelőt a klasszikus cérnakesztyűktől a tenyérmártott kesztyűkön át egészen a tenyérvédős munkavédelmi bőrkesztyűig bezárólag tetszése, illetve igényei szerint. Termékeinkkel munkavállalói védelme mellett a hatékony munkavégzés feltételei is adottak lehetnek!

Sokak választása a munkavédelmi bőrkesztyű és a munkavédelmi tenyérvédős bőrkesztyű, mely modelleink rendelkeznek az MSZ EN 420 minősítéssel. Az általunk forgalmazott kesztyűk így az érvényben lévő védőkesztyűkre vonatkozó általános követelményeknek teljeskörűen megfelelnek. Vízállóak, vízgőz- áteresztő képességük megfelelő és nem utolsó sorban egészségre káros anyagoktól is mentesek. Mindemellett kényelmesen illeszkednek a kézre, így nyújtanak kellemes viseletet munkavégzés közben.

A puha, sertésbőrből készült sofőrkesztyű egy a vezetés mellett egyéb, finommunkákra is használható komfortos védőkesztyű. Piros színű, puha, pamut kézháta és a tépőzárral állítható, rugalmas csuklórésze teszi használhatósága mellett igazán komfortos viseletté.

Elsősorban finommechanikai munkákhoz ajánlott tenyérmártott kesztyű tökéletes választás az összetett feladatok elvégzésére. A tenyérrészen PU bevonattal rendelkező védőkesztyű fehér, fekete és szürke színben is elérhető árucikkeink között. Ezt a minőségi, precíziós szerelőkesztyűt a kényelem és a kiváló fogásbiztonság is jellemzi. Minden modellünk jellemzője a kiváló kopásállóság és a szakítószilárdság, hatékonyságukat pedig a szöszmentes konstrukció teszi időtállóvá.

Az erős nitril bevonattal eláltott Nitril tenyérmártott kesztyű elsősorban az autószerelési és egyéb, építőipari munkák nélkülözhetetlen kelléke. CE minősítéssel rendelkezik, illetve 100%-ban lélegző anyagból és varratmentes béléssel készítik a hatékony és komfortos munkavégzés elősegítése érdekében.

Pamut-poliészter cérnakesztyű fehér és kék-fehér színben érhető el, varratmentes változatban, pontozott tenyér- és ujjrészekkel. Egyszerűbb munkák elvégzéséhez ajánljuk.