Szűrés
Méret
Ár
1 090 Ft - 20 070 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Kabátok, mellények

Nézet:
Sorrend:

 

Munkáskabát és mellény különböző típusú munkavégzésre

Számtalan munkahelyi feladatkör látható el kinti vagy raktári munkavégzéssel, így a feladatok elvégzése nem szabad, hogy az időjárás netán a hőmérséklet függvénye legyen. Ezenfelül a biztonsági előírásoknak mindenhol ugyanúgy érvényesülniük kell: mind kültéren mind beltéren egyaránt. A piacon - a gyártók reagálva az igények sokféleségére - munkakörtől és az egyéni szükségletektől függően többféle stílusú és felszereltségű munkavédelmi kabát vagy mellény közül válogathatunk.

A teljesség igénye nélkül: a zsebekkel való ellátottság, a fazonok hosszítottsága, a vízhatlanság, a téliesített változatokban a bélés bevarrások, a láthatóság a ruhadarabok mind- mind olyan tulajdonságai, melyek az egyes termékekben különböző variációkban kombinálva, lehetőséget adnak a teljes mértékben személyre és munkatevékenységre szabott választásra.

A Majsi Munkaruha webáruház saját gyártású munkáskabátok és munkásmellények széles választékát kínálja. Különböző modelljeinkkel könnyedén felfrissítheti munkavégzéséhez szükséges ruhatárát. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a férfiak és nők számára tervezett modellek is. Kialakításuk tekintetében választhatunk rövid vagy hosszított fazonú, aljapántos darabok közül is. Az időjárási változások végett a hűvös vagy a téli, igazán hideg időben is használható kabátjainkat ajánljuk figyelmükbe. Felsőruházati termékeink a klasszikus stílust képviselik, középkék színben kaphatóak, jellemzően megnövelt anyagsűrűséggel készülnek és kiváló ár-érték arányt képviselnek.

A Majsi Munkaruha saját gyártású termékei közül a klasszikus kék színben kapható munkáskabát akár extra méretekben is rendelhető. Az egyenesaljú munkáskabát hosszított, illetve téli változatban is kapható. A téli munkáskabát bélelt, így a hideg időben megfelelő védelmet biztosít, de emellett a mozgásban nem korlátoz, így kényelmes viselet lehet a hideg időben történő munkavégzésnél. A női munkáskabát méretezése és szabása végett biztosít kényelmes és praktikus viseletet és szintén rendelhető hosszított kivitelben is.

A láthatósági mellényt nem kell bemutatnunk, sokszor találkozhatunk vele olyan munkavégzés során, ahol kiemelt figyelmet érdemes a dolgozók biztonsága és észlelhetősége. Emellett a bélelt mellény is megtalálható kínálatunkban, amely teljes szabadságot biztosít kezeinknek, de paraktikus zsebei és kellemes meleg bélése végett sokak által kedvelt munkaruha darab.

Hosszú esőkabát

Biztosan emlékszik olyan esetre, amikor tetőtől- talpig csurom vizes lett a szakadó esőtől. Vagy előfordulhatott már olyan is, hogy az eső ellen felvett esőkabátunk esetleg beázott- az eső erősségétől függően szinte azonnal vagy kis idő elteltével? Ha esetleg Ön nem esőtől védett helyen, hanem a szabad ég alatt végzi munkáját, különösen fontos, hogy munkavégzését ne akadályozzák az időjárás viszontagságai. Mindemellett a dolgozók egészségének sem tesz jót a tulajdonképpen bármilyen évszakban is könnyen elkapható náthás megbetegedések egyike sem. A manapság a világban tapasztalható vírushelyzet mellett különösen fontos saját magunk, illetve dolgozóink egészségének megfelelő védelme.

A nálunk vásárolható hosszú esőkabát megoldást nyújthat mindezen problémákra. A kabát által nyújtott védelem hosszan tartó és hathatós, hiszen ez az esőkabát olyan vízálló anyagból készült, melyet megerősített és leheggesztett esőálló varrásokkal láttak el. A kabát zsebei úgynevezett hajtókákkal is fel vannak szerelve. Ezek a hajtókák a víz zsebekbe való bejutását akadályozzák meg, hiszen hiába a víztaszító rétegű esőkabát, ha a zsebeknél nedvesség jut be kabáton belülre. A hosszú esőkabát belsejébe helyezett mandzsetták gumírozottak, ami szintén a hathatós víz elleni védelmet szolgálja, mely szintén fontos, ha a viselő száraz szeretne maradni a nagy eső ellenére is. A kabátba bevarrt szellőzők, amelyek a hónaljon és a háton találhatóak, a viselő kényelmét segítik elő, mely egy hosszú szabadban és netán viharban töltött munkanap esetén nem elhanyagolható tényező. Az esőkabát speciálisan hosszított fazon, mely akár a magasabbak számára is kellő védelmet nyújt szeles- viharos időben.

Ha esetleg a vásárlás mellett döntünk, akkor többfajta méretből is választhatunk: S,M,L,XL, XXL, vagy akár XXXL méretben is. A kabát színe zöld, anyaga poliészter. A fentebb felsorolt védelmi és kényelmi funkciók teszik egy igazán hasznos és praktikus használati eszközzé ezt a munkaruha darabot.