Szűrés
Méret
Ár
595 Ft - 12 290 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Munkavédelem

Nézet:
Sorrend:

 

Munkavédelem, munkavédelmi termékek

A munkavédelem egy komplex fogalom, mely a szervezett kereteken belüli munkavégzésre vonatkozó egyészségügyi és biztonsági követelmények összességét jelenti. A munkavédelem elsődleges célja, hogy megóvja a munkát végző emberek egészségét és munkavégző képességét. Bár a munkavédelem törvények, rendeletek, intézményi előírások sokaságát foglalja magába, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a munkavédelem nem választás kérdése! Jusson eszünkbe az is, hogy a munkavédelmi eszközök folyamatos használata biztonságot és megnyugvást is jelenthet munkáltatóknak és munkavállalóknak egyaránt.

Cégének, szervezetének tevékenységeihez szükséges a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése. Ebben szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani, különböző munkavédelmi eszközök biztosításával.
Ajánlataink közt szerepel a munkahelyi mentőláda, mely a munkahelyi komplett elsősegélynyújtó felszerelést tartalmazza. A falra szerelhető, kék színű egészségügyi doboz a jogszabályban előírt tartalommal rendelkezik. I. típusú, tehát a benne található egészségügyi felszerelés megfelel olyan cégek, vállalkozások és üzemek számára, ahol maximum 30 dolgozót foglalkoztatnak. A dobozt könnyen elérhető, jól látható helyen kell tartani, hogy egy esetleges baleset esetén minél hamarabb elérhető legyen.

Amennyiben személyek szállítása is tevékenységei közt szerepel, az elsősegély doboz személygépkocsiba kitűnő választás lehet az Önök számára. A jogszabályban előírt tartalommal rendelkező elsősegélynyújtó dobozt B típusú személygépkocsikba ajánljuk.

Az általunk forgalmazott hallásvédő fültok egy olyan könnyű és rugalmas kialakítású munkavédelmi eszköz, mely akár az egész napos használatot is lehetővé teszi. A fültok elektromosan is szigetel, párnázott belsejének köszönhetően pedig kényelmes viseletet biztosít viselője számára.

A széles hőmérsékleti tartományban használható védősisak narancs színben kapható nálunk. Az EN 397 szabványnak megfelelő ipari védősisak viselője számára védelmet nyújt a leeső tárgyakkal, illetve a sisak oldalirányú deformációjával szemben is, így megfelelő használattal munkatársait a különböző fejre gyakorolt mechanikai hatások ellen (pl. agysérülések, koponyatörések) védheti meg. Mindemellett a könnyű polietilén sisak kettős szellőzővel és 6 pontos fejkerettel is rendelkezik, az egész napos viselet megkönnyítése, komfortossá tétele érdekében.