Aktuális Munkaruha Árlista

Kedves Vásárlónk!

Az árlista a saját gyártású munkaruházati termékek és az Ipoly cipőgyár termékeinek 2024. évi árait tartalmazza. A rendeléseket leadhatja weboldalunkon, vagy elküldheti rendelését email-ben is.

A feltüntetett árak 2024.01.01 - 2024.06.30. között érvényesek.

2024. évi munkaruha árlista letöltése >

Munkaruha Majs munkaruházati árlista

Árlista - MAJSI MUNKARUHA WEBÁRUHÁZ

A Majsi Munkaruházati Szövetkezet célja, hogy jó minőségben, versenyképes áron, munkaruházati termékeket állítson elő a cégek, közfoglalkoztatók és a lakosság igényeinek kiszolgálására. Fő termékeink az egyenes vonalú, munkáskabátok és kertésznadrágok kék színben, de az elmúlt években termékportfóliónk kiegészült a téli munkáskabátok, bélelt nadrágok, mellények, köpenyek gyártásával, illetve munkavédelmi eszközök és egyéb, a munkához hasznos kiegészítők beszerzésével. A termékeink férfiak számára 46 és 64 méretkategóriák, míg a nők számára 34 és 52 méretkategóriák között kaphatók, egy-egy méreten belül háromféle (rövid, normál és hosszú) méretállásban. A 100% pamut alapanyagból készült termékek fazonjának meghatározásakor a vásárlói visszajelzéseket és az évek során szerzett saját tapasztalatainkat igyekeztünk hasznosítani.

Amennyiben rendelni szeretne termékeink közül, azt megteheti munkaruházati webáruházunkban, de lehetőséget biztosítunk a telefonos, vagy e-mailben történő rendelésleadásra is. Ebben segítségére lesz az aktuális munkaruha árlista, amelyet letölthet oldalunkról és ez alapján összeállíthatja rendelését. Az árlista alapján elkészült rendelést elküldheti az Információk menüpont alatt szereplő elérhetőségeinkre, vagy egyeztethet kollégánkkal a megadott telefonszámon. A kiszolgálás csomagküldés útján vagy a nagykállói raktárról közvetlenül (telephelyi értékesítés) történik.