Szűrés
Méret
Ár
2 405 Ft - 7 330 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Pólók, ingek

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Roma póló
5 030 Ft

Rövid ujjú pólók munkához

A kifejezetten munkavégzéshez használható pólók általában a munkaruhák legolcsóbbjai között helyezkednek el. Nem véletlenül: hiszen kifejezett védelmet nem nyújtanak, pusztán az enyhe, mérsékelt szennyeződésektől, piszoktól, kosztól védik viselőjük bőrfelületét. Mindemellett a dolgozó komfortérzetét javíthatja a megfelelően kiválasztott, és más munkavédelmi ruhadarabbal (pl. nadrággal, kabáttal) helyesen kombinált póló. Kínálatunkban ugyanúgy megtalálható a színtiszta pamutból készült és a kevertszálas poliészter-pamut alapanyagból készített póló is, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő ruhadarabot.

Ellenben semmiképp se gondoljuk azt, hogy a munkás póló könnyedén helyettesíthető egy egyszerű, otthon viselt darabbal. Ugyanis a munkatevékenységek alatt viselt pólók egészen mások. Általában bőrbarát anyagból készültek, kialakításukban igyekeztek a testbarát szabás megvalósítására. Így ezek a speciális munkaruházati termékek egészen más érzetet nyújtanak az egyszer már levetett, kinyúlt pólókhoz képest. Különösen igaz ez, ha egész napos munkavégzés alatt hordják azokat, a különbség kimondottan érezhető lesz. Általában anyagösszetételüknek köszönhetően elvezetik a nedvességet, illetve nagyon gyorsan száradnak. Használatukkal nem kell az izzadság és a kellemetlen viszketés, netán a megfázás miatt aggódnunk. Strapabírásuknak köszönhetően nem szakadnak el egyhamar, így a mozgás szabadága is biztosított. A minőségi anyagoknak köszönhetően tartós ruhadarabok, sokáig szolgálhatják viselőjük kényelmét. Dolgozhatunk szerelőként, áruszállítóként, gyárban, építkezésen vagy szabad téren, biztos, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt.

Az emberiség egyik legkényelmesebb és legpraktikusabb ruhadarabja a póló. A világon alig van már olyan ember, aki ne rendelkezzen legalább egy-két kényelmes darabbal. De honnan is származik ez a ruhadarab, ami ennyire elterjedt a mai világban? Bár a bronzkorban is léteztek már a pólóhoz hasonló ingszerű blúzok, amelyeket a nők előszeretettel hordtak, mégis úgy tartják, hogy a rómaiak körében hordott tunika volt a mai póló őse. Az évszázadok folyamán aztán ez az ingszerű viselet egész Európában elterjedt, míg végül az I. világháború alatt kezdte meg világsikert hozó pályafutását: a kontinensünkre érkező amerikai katonák az első pamut pólókat alsóingként hordták a meleg nyári időszakban, mely a szárazföldi csapatoknál és a tengerészetnél is elterjedt ruhadarab lett. Bár a pólókat eredetileg alsóingnek szánták, a katonák gyakran viselték azokat ing nélkül a szabadidejükben, vagy amikor nehéz munkát végeztek. A korabeli filmhíradókban gyakran lehetett őket így látni, ami hozzájárult ahhoz, hogy a civil társadalom is széles körben megismerje ezt a ruhadarabot.

Viseletét tekintve a póló annyira praktikus és könnyű, hogy a polgári életben is egyhamar meghonosodott. Eleinte egyszínű, kereknyakú ruhadarab volt, később azonban ezt is felkapta a divat. Mára már a környakú pólók mellett V-nyakú és galléros megoldások is léteznek, és a sima, egyszínű pólókkal párhuzamosan megjelentek a nyomott mintás, többszínű pólók is. Míg a férfiak az egyenes vonalú pólókat kedvelik, addig a hölgyek számára már léteznek karcsúsított modellek is. Anyagát tekintve a póló lehet 100% pamutból, de többnyire pamut és poliészter valamilyen arányú keveréke. A sportoláshoz használt úgynevezett technikai pólók anyaga viszont már teljesen szintetikus, aminek nedvességáteresztő képességét köszönheti. A póló egyben fontos munkaruházati kellék is, ami kantáros nadrággal vagy kertésznadrággal kiváló párosítást alkot.

Hordhatjuk tehát sportoláshoz vagy laza baráti összejövetelekre, lehet a munkaöltözék része, a póló most már mindörökre velünk marad, mint kényelmes és praktikus ruhadarab. Kínálatunkban az egyszerű, praktikus, megerősített varrással rendelkező, munkára tökéletes viseletet és megfelelő komfortérzetet biztosító pólók találhatóak akár extra méretben is. A majsi munkaruha webshop egyik legnépszerűbb terméke a környakas rövid ujjú fehér póló, mely jól szellőzik és komfortos viseletet biztosít.