Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Termék kategóriák

Munkaruházati termékek

A Majsi Munkaruházati Webshop a mindennapi munkavégzéshez, kivitelezéshez szükséges munkaruházati termékeket kínálja Önöknek gazdag választékban. A minőségi kivitelezéssel rendelkező áruk között válogatva Önök is megtalálhatják a cégük, szervezetük feladatainak elvégzéséhez nélkülözhetetlen darabokat.
Ezúton kínálunk Önöknek különböző munkavédelmi cipőket, bakancsokat, gumicsizmákat, melyek különböző színben és méretben érhetőek el. Választékunkat úgy állítottuk össze, hogy nemcsak az egyes fazonokat és méreteket, hanem az időjárás és az évszakok változásait is figyelembe vettük. Mindemellett a speciális munkaruházati igényekre is gondoltunk. Így a mindennapi munkavégzéshez használható munkáskabátok és mellények mellett lángmentes kabátot, illetve láthatósági mellényt is kínálunk Önöknek. A nálunk kapható munkásnadrágok és köpenyek között férfi és női dolgozóik számára is találhatnak megfelelőt. Rövid vagy hosszú, kertész vagy kantáros darabot, vagy netán speciális esőlepergető köpenyt keresnek? Nálunk könnyedén megtalálják!

Természetesen az egyszerű pólókat is megtalálják nálunk, de emellett lehetőségük van akár a speciális munkavédelmi kesztyűket is beszerezni. Mindemellett nemcsak a munkavédelmi bőrkesztyűink közül, hanem az azok alá viselhető cérnakesztyűink, illetve a finommechanikai munkákra használható különböző tenyérmártott kesztyűink közül is bizalommal választhatnak.

Kínálatunkat böngészve megtalálhatják a speciális munkavédelmi eszközeinket is, melyek a balesetmentes és kényelmes munkavégzést egyaránt szolgálják. Mindezeken kívül árucikkeink – a vírushelyzetre való tekintettel – különböző szájmaszkok széles választékával is kiegészültek. Gyerek vagy felnőtt méretben, textil, egészségügyi vagy szelepes maszkjaink hatékony védelmet nyújtanak a koronavírus járvány terjedése ellen, mely munkavállalóink védelmének szempontjából is igen lényeges.

Szezonális termékeink közül kérjük, böngésszék az aktuális ünnephez kapcsolódó, illetve a promóciós kategóriákat, ahol különböző munka- és egyéb ruházati termékek mellett egyéb kiegészítő termékekre is bukkanhatnak rendkívül kedvezményes áron.

Legyen szó a munkával kapcsolatos termékek bármelyikéről, munkaruházati webáruházunk az Önök rendelkezésére áll. Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdésük merülne fel, kérem keressenek bennünket elérhetőségeinken.