Szűrés
Méret
Ár
2 070 Ft - 6 435 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Köpenyek, kötények

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Férfi köpeny 46-os méretben, középkék színben
Férfi köpeny 46-os méretben, középkék színben

Férfi és női köpenyek

A speciálisan munkavégzésre kifejlesztett köpenyek számos előnyt biztosítanak a munkavállalók számára. Amellett, hogy ruházatunk védelmét ellátják, szempillantás alatt felvehetőek, észrevétlenül viselhetőek, ugyanakkor praktikus kialakításuknak köszönhetően zsebeikben magunknál tarthatjuk a legfontosabb, legszükségesebb tárgyainkat. A legmegfelelőbb modell kiválasztásánál figyelembe kell venni például azt, hogy egyszeri vagy mindennapos használatra szeretnénk magunknak köpenyt, ugyanis mind az eldobható, mind a többször használható darabok is rendelkezésünkre állnak. Ha olyan munkát végzünk, hogy vízlepergető kötényre volna szükségünk, olcsó alternatíva megtalálható termékeink között. Természetesen nők és férfiak is böngészhetnek kínálatunkban, termékválasztékunkban minden igényt kielégíteni igyekeztünk.

A manapság készült munkavédelmi köpenyek és kötények már változatos színben és fazonban érhetőek el a piacon. Használhatóak élelmiszeripari, laboratóriumi és egyéb tiszta munkakörülményekben (szépségipar, oktatás…stb.) is. Általában mind strapabíró anyagból készülnek, praktikus zsebekkel ellátottak, kialakításukban a tervezők igyekeznek a használhatósági és tartóssági paraméterek mellett a viselők komfortérzetét is figyelembe venni. Kínálatunkban a klasszikus szabású köpenyek találhatóak meg, különböző színekben, férfiak és nők számára szabott fazonokban. A munkaruhát is védő vízlepergető kötény pedig uniszex, így mindenki számára ideális választás, aki a munkaruháját szeretné megóvni a szennyeződésektől.

Akik még a rendszerváltás előtti években végezték az általános és középiskolát, bizonyára emlékeznek még a tanulóévek kötelező kellékére, az iskolai köpenyre. A kék színű, műszálas anyagból készült, térdig érő ruhadarabban minden diák egyformán nézett ki. Ha úgy vesszük, a köpeny akkor praktikus célokat szolgált: védte a ruhát a bepiszkolódástól, és szemérmesen eltakarta az esetleges társadalmi különbségeket. Mégis, mennyire örültünk, amikor a rendszerváltást követően eltörölték a kötelező köpenyviselést! Végre mindenki abban a ruhában pompázhatott, amelyben szeretett. A köpeny már csak az ipari tanulók műhely óráinak kötelező kelléke maradt. A színe maradt kék, de az anyag változott: a műszál helyett immár finom pamutból készült darabokat is lehetett kapni.

A köpeny azonban nemcsak az ipari tanulók kötelező ruhadarabja. Sok szakmában is követelmény a ruházatot védő köpeny viselése, hiszen munka közben érintkezhetünk olyan tárgyakkal, anyagokkal, amelyek bepiszkítják, vagy esetleg károsítják a ruházatunkat. De ne csak az ipari tevékenységekre gondoljunk. Ha raktárban, műhelyben dolgozunk, vagy esetleg laborban foglalkozunk veszélyes kémiai anyagokkal, jó, ha valami védi a ruhánkat. A kórházi dolgozók, ápolók és orvosok jellegzetes ruhadarabja a klumpa és a fehér köpeny. A védelem mellett a fehér szín a tisztaságot és ápoltságot is szimbolizálja. A fehér köpenynek ezért megvan a maga varázsa: bizalmat áraszt és tiszteletet ébreszt az emberekben. A köpenyek anyaga ma már lehet kevert szálas vagy tiszta pamut, sőt, készülhet vízlepergető anyagból is. Színe a kék valamilyen árnyalata, illetve a már említett fehér.

Ma már tehát nem kötelező köpenyt viselni az iskolákban, azonban ha olyan helyen dolgozunk, ahol piszkolódhat a ruhánk munka közben, akkor bizony hasznos munkaeszköznek bizonyul.

Fehér női köpeny

Dolgozzunk akár a szépségiparban vagy az egészségügyben, netán az oktatásban a hagyományos, fehér női köpeny a mi számunkra lett kitalálva. Ez a praktikusan használható és könnyen tisztítható munkaruha a mindennapjaink hasznos kelléke lehet. Nap mint nap munkahelyi tevékenységeink során számos olyan helyzettel szembesülhetünk, amikor érdemes saját ruházatunk védelmét egy munkahelyi felsőruházattal megerősíteni. A női köpeny óvónőknek, óvodai dajkáknak, tanítóknak, vagy akár természettudományos tárgyakat oktató tanároknak is megfelel, ugyanakkor kozmetikusok, műkörmösök, de akár fodrászok is bátran használhatják. Az egészségügyi dolgozók kötelező viselete, nemcsak a nővérek és orvosok, de az asszisztensek részére is kiváló.

A köpeny a sokak számára kényelmes „A” szabásvonallal készült el, hogy bármely testalkattal rendelkező hölgy kényelmesen viselhesse. Többféle méretben választható, 34-től egészen 52-es méretig, szintén gondolva arra, hogy mivel nem mindenki egyforma, így szükség lehet akár kisebb vagy nagyobb méretekre is. Ez akár évszakfüggő is lehet, hiszen a hidegebb hónapokban előfordulhat, hogy jobban alá szeretnénk öltözni a köpeny alá, így lehetséges, hogy egy mérettel nagyobb női köpenyre lesz szükségünk. A köpeny praktikusságának számlájára írható, hogy 3 zsebbel is rendelkezik, melyben kényelmesen elhelyezhetjük a mindennapi tevékenységhez szükséges apróbb dolgokat, így akár mobiltelefonunk is kéznél lehet ily módon. A zsebek közül az egyik a bal oldal elején található (mellzseb), a másik kettő a női köpeny első részén, a kézfejünknél található, ezek az oldalzsebek. A köpeny záródása hagyományos, gombos megoldású, így nem kell az esetlegesen beakadt cipzárral szenvednünk. Anyaga 100%-ban pamut, a színe fehér, így ezzel a választással egy kényelmes és kellemes viselettel, egy könnyen tisztítható ruhadarabbal lesz gazdagabb ruhatárunk.