Szűrés
Ár
350 Ft - 9 800 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Szájmaszk

Nézet:
Sorrend:

Színes textil szájmaszk

Mindannyiunkat érintenek a koronavírus járvány és annak következményei. Egészségünk védelme érdekében több dolgot is tehetünk, a megfelelő életmód mellett a higiéniai szabályok betartása is fontos. Közismert, hogy a Covid-19 vírus cseppfertőzéssel terjed, és komoly következményekkel járhat. Így a vírus tovább terjedésének megakadályozása érdekében kötelezően orrot és szájat eltakaró maszk viselése is.

A folyamatos védekezés mellett azonban ezekben a vészterhes időkben is érdemes arra gondolnunk, hogy apró dolgokkal hogyan dobjuk fel az öltözködésünket, vagy akár egyben az egész napunkat is. A webshopunkban kapható színes textil szájmaszk ezt a célt is szolgálhatja, hiszen többféle alapszínből és mintából választhat a kedves érdeklődő. A szájmaszkok anyaga pamut és gumi, és akár 90 C -on is moshatóak, majd vasalhatóak is. A nálunk vásárolt textil szájmaszkok számos előnnyel rendelkeznek az egyszer használatos egészségügyi maszkokkal szemben. Egyrészt környezetünket nem terheljük további hulladékkal, mivel moshatóak, vagy akár sterilizálhatóak is, ezáltal többször használhatóak. Másrészről viselésük sokkal kényelmesebb lehet. Mindezek mellett egyszer szükséges beruháznunk rá, így mindenképpen pénztárcabarát megoldásnak bizonyulhatnak.

Összegezve a nálunk vásárolt színes textil szájmaszk használatával egyesíthetjük a cseppfertőzésektől való védekezésünket, a kényelemes és kellemes megjelenésünkkel, a költségeink csökkentésével és környezetünk védelmével is. Hiszen a jelenlegi pandémia hatásai több területen is éreztetik magukat, az emberek számára mégiscsak elsődleges fontosságú a saját egészségük megőrzése. Ki kell emelnünk, hogy az orrot és a szájat is teljesen eltakaró maszk viselése a több emberrel is közösen használt zárt terekben kötelező, ezt már kormányrendelet is szabályozza. Így hatékony védelem elérésének érdekében mindenképp ügyeljünk a maszk megfelelő felhelyezésére is.