Szűrés
Méret
Méretek
Ár
4 530 Ft - 6 150 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Nadrágok

Nézet:
Sorrend:

A nadrág ősi ruhadarabja az emberiségnek. Hosszú évszázadokig a férfiak privilégiuma volt a nadrágviselés, mára azonban megváltozott a helyzet, és sok nő is előtérbe helyezi a nadrágot a szoknyákkal, ruhákkal szemben. A nadrágok stílusa az éppen uralkodó divat szerint változik: lehet bőszárú, egyenes szárú, vagy éppenséggel szűk, testhez simuló darab. Anyagát tekintve lehet sokféle, de mégis az a lényeg, hogy a sok ülés során koptatott anyag kellően erős legyen ahhoz, hogy időtálló darabja legyen a ruhatárunknak. A nadrág anyagát az is meghatározza, hogy téli vagy nyári ruhadarabnak szánták-e, hiszen míg nyáron a lengébb, vékonyabb anyagok elegendőek, addig télen a vastagabb, gyapjúszálas nadrágokat preferáljuk, hogy kellően védjenek bennünket a hidegtől.

A nadrág a hétköznapi viselet mellett a munka világának is fontos kelléke lett. Ha azt mondom, kertésznadrág, akkor a legtöbbünk lelki szemei előtt egy műhelyben dolgozó ember alakja jelenik meg, netán egy kertész, aki talicskát tolva maga előtt jár-kel az ágyások között. Volt azonban olyan idő is, amikor a kertésznadrág a divat világában is fontos helyet szorított ki magának. Gondoljunk csak a bőszárú, kockás kertésznadrágokra, amely egy időben a fiatal lányok kedvelt ruhadarabja volt, azonban a mai napig is vannak olyan finom anyagú darabok, amelyek az elegánsabb partik kifogástalan alakot követelő kellékei.

A munka világában azonban nem az alak hangsúlyozása a lényeg. Egy jó kertésznadrág vagy kantáros nadrág célja, hogy erős anyaga kopásálló legyen, és ne szakadjon el könnyen. A munkaruhaként hordott nadrágok inkább a praktikumot szolgálják: legyen rajtuk zseb, és áramvonalasan kövessék a test vonalát, hogy semmibe se akadjunk bele munka közben, elkerülve ezzel az esetleges baleseteket. A munka céljából hordott nadrág színe főként kék vagy szürke, anyaga pamut, de speciális igényekre szabottan lehet akár vízálló vagy lángálló is. Ha munka közben sokat térdelünk, akkor nem árt, ha a térd részén anyaga meg van erősítve, ezzel is növelve a nadrág tartósságát. A kantáros nadrág nagy előnye, hogy ha munka közben kezünket sokszor kell megemelnünk, akkor nem csúszik le, hanem a kantároknak köszönhetően stabilan tartja magát. Összességében elmondható, hogy a nadrág nemcsak a hétköznapi viselet fontos kelléke, hanem a munka során is nélkülözhetetlen ruhadarab.

Férfi kertésznadrágok Férfi kertésznadrág

Egy igazán univerzális klasszikus, amely a munkaruhák közül az egyik legjobban keresett termék. A férfi kertésznadrág egy igen praktikus ruhadarab, amellyel kapcsolatban főként a strapabíró és kényelmes anyagát és a sok zsebet tudnák kiemelni, a kantár pedig minden körülmény között biztosítja, hogy öv nélkül is biztosan tartson a nadrágunk.

Kapható téliesített változatban is, így télen sem kell fagyoskodnunk munka közben. A ház körüli és egyéb kerti munkákra is kiválóan alkalmas, így azok számára is ajánlott, akik főállásban nem fizikai munkát végeznek, de a ház körüli teendőket egy praktikus munkaruhában szeretnék végezni.

Férfi kertésznadrág
Női kertésznadrágok Női kertésznadrág

Nem csak a férfiak számára előnyös egy praktikus munkaruha darab, a női kertésznadrág szabása révén a nők számára is kényelmes viseletet biztosít. Legyen szó festésről, barkácsolásról, kerti munkáról, egy praktikus kantáros nadrágban sokkal hatékonyabban tudunk dolgozni.

A téli kertésznadrág kifejezetten előnyös azok számára, akik a hidegebb időszakban is tevékenyen töltik napjaikat, vagy munkájukból kifolyólag télen is munkaruhában dolgoznak, így a vastagabb nadrágokban ezentúl már nem lesz több gondjuk a hidegre.

Női kertésznadrág