Szűrés
Ár
3 450 Ft - 38 645 Ft
Termék státusza
Termékajánló
Mérettáblázatok

Munkaruha méretek

Tanúsítvány
SSL Certificate

Szerszám, kiegészítő

Nézet:
Sorrend:

Egy jól felszerelt nyitott szerszámtáska nemcsak a munkahelyen történő feladatellátás, de az otthoni munkavégzés elengedhetetlen kelléke is. Gondoljunk csak a ház körüli kisebb barkácsolásokra (egy egyszerű szög beverésétől a csavarozáson át, a szekrények összeszereléséig) de az is előfordulhat, hogy nagyobb fába vágjuk a fejszénket és nekiállunk a kerti kis faház megépítésének… Mindezekben nagyban a segítségünkre lehet, ha egy helyen tároljuk nélkülözhetetlen eszközeinket. Ráadásul, ha egy könnyen szállítható szerszámtáskában van minden, még egyszer az is előfordulhat, hogy a szomszédhoz is átmegyünk segíteni és így egy kellemes délután tölthetünk baráti társaságban, a friss levegőn némi munka mellett.


PORTWEST KN20 Pro biztonsági szike nem csupán vágásokhoz, hanem ricceléshez is használható fa, üveg, plexi vagy habosított PVC felületen. A sniccer a fóliák megfelelő méretre és ívekre való vágásának elengedhetetlen kelléke. Termékünk a profi minőséget képviseli a sniccerek közt: fémbetétes, ami azért lényeges, mert segíti a penge mozgását. Ergonomikus kialakítása és pengevisszahívó rendszere szintén a minőség bizonyítéka.


A 80 darabból álló Kreator dugókulcs készlet minden szükséges szerszámmal ellátja a profi és hobby szakembereket egyaránt. A dugókulcsok a külső nyílású csavarok meghúzására vagy kioldására szolgálnak. Előnyük a villáskulcsokkal vagy a csillagkulcsokkal szemben, hogy a cserélhető fejüknek köszönhetően több csavarmérethez is illeszkedik a készlet, emiatt jóval kevesebb helyet foglal, mint korábban felsorolt társaik. Mindemellett fontos, hogy jobb hozzáférést biztosítanak a különböző toldók és csuklók, illetve a hosszított változatok, így a nehezen elérhető helyeken is gyerekjáték a szerelés (mint például egy autó motortere).


A 9 darabos Kreator imbuszkulcs készlet a hatszögkulcsok legelterjedtebb változatát, az “L”- alakú kulcsokat tartalmazza extra hosszú kivitelezésben. Ez a forma rendkívül elterjedt, mivel egy sok helyen hasznavehető szerszámról beszélünk. A kulcsok remekül használhatóak a különböző kerékpárok, bútorok, görkorcsolyák és gépjármű fékek szerelésénél, csak hogy pár példát említsünk. Hasznavehetőségét meghazudtolja rendkívül olcsó ára, így mindenképp érdemes beszerezni egy készletet munkahelyre és otthonunkba is!


A nagy teherbírású Kreator molnárkocsi a nehéz tárgyak, berendezések mozgatására és emelésére szolgál. Már a múlt század elejétől használják ezeket a típusú kocsikat a munkavégzésben, a technikájukat, kialakításukat azóta a tapasztalatok fényében folyamatosan alakítják, fejlesztik, funkciójukat bővítik. Általános tapasztalat, hogy az anyagmozgatás, anyagszállítás elengedhetetlen kellékei a molnárkocsik, így az élelmiszeriparban, logisztikában, szerelőműhelyekben biztos helyet kapnak a mindennapi munkavégzés során.


Férfiak “túlélőszerszáma”, kedvelt kiegészítője a bicska, amit nemcsak vágásra, hanem több funkcióra is használhatnak. Közkedveltségének épp ez a titka, hiszen az éles pengén kívül csavarhúzóval, dugóhúzóval, ollóval és reszelővel is rendelkezik. A Kreator multifunkcionális bicska mindezen előnyökkel bír, ugyanakkor mérete mégis pusztán 15,3 centiméter, összezárva pedig mindössze 9 centiméter! A termékben megtalálható 15 funkciója mellett mégis egy kedvező árfekvés jellemzi, markolata alumínium, emiatt rendkívül kényelmes és kézreálló. Rozsdamentes acél kialakítása az időtállóságát szavatolja.